משך טיפול בקנדידה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/03/2020 | 14:22 | מאת: ר

אם רוצה טיפול יעיל בקנדידה כמה זמן להשתמש במשחת אגיסטן?(הטבליות זה ל3 ימים יודעת) קניתי ללא מרשם בסופר פארם לכן שואלת

15/03/2020 | 11:04 | מאת: ר

והתוקף רשום על האריזה עד 2022 אבל בעלון רשום עד 4 שבועות. מה נכון?

אם זו משחה לשימוש חיצוני אז זה רק לשימוש חיצוני (באזור השפתיים) וכאן אין הגבלת זמן טיפול מדויקת ויש להשתמש לתקופה מסוימת (שבוע, 10 ימים) עד לשיפור. באם זה קרם לשימוש פנימי עם אפליקטור אז זה כמו הנרות (לרוב ל 3 ימים, תלוי במינון).

תוקף התכשיר זה מה שכתוב על האריזה ו 4 שבועות - הכוונה כנראה שאין להשתמש יותר מ 4 שבועות לאחר פתיחת השפופרת. יש לקרוא ההוראות.

תשובה בתגובה לשאלה הקודמת.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק