פטרייה חושדת בגלל שבן זוג שלי לא נימול

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/10/2019 | 19:34 | מאת: Anonimi

רופאת נשים נתנה לי נר אחד עברתי את הטיפול, ושוב קיימנו יחסי מין .. אני חושבת שזה בגלל שהוא לא נימול ,הבנתי שזה פחות הייגיני

לא שאלת שום שאלה ברורה. בכל מקרה, אפשר לשמור על הגיינה מצויינת גם כשלא נימולים. זה תלוי בגבר. ובכל מקרה, אם מדובר בפטרייה, זה לא נחשב מחלה המועברת בדרכי מין. אכן, אפשר להניח שאם ההיגיינה גרועה, העדר מילה יכול להעלות את הסיכון לזהומים מסויימים אך ברוב המקרים אין לכך הוכחה מחקרית. אם את חושבת שבן זוגך לא שומר על הגיינה, את בהחלט רשאית לבקש זאת ממנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק