פטריה בנרתיק דלקת באגן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

23/08/2019 | 19:32 | מאת: נ.א

בשנה האחרונה סבלתי מדלקות בשתן, לאחרונה סבלתי מדלקת באגן וטופלתי במשך שבועיים בשלוש סוגי אנטיביוטיקה שונים, לאחר הסיום הרגשתי טוב ושיפור במצב, אך לאחר שבוע מסיום האנטיביוטיקה הופיעה לי פטריה, התחלתי טיפול באגסיטן על דעת עצמי מכיוון שהופיעה כול התסמינים הקלאסיים, העניין הוא שיש לי שוב כאבים באזור הגב התחתון ובצידי הבטן התחתונה שמקרינים למפשעות, האם יש קשר לפטריה או שיתכן שהדלקת באגן חזרה? תודה

מה שאת מתארת לא קשור לפטרייה. באם יש חשד לדלקת אגנית, חשוב לפנות לרופא בהקדם.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק