פטרייה במפשעה בשם קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/08/2019 | 12:18 | מאת: פטריית קנדידה במפשעה

הי אני סובלת מפטריה בשם קנדידה מעל שנה וחצי ושוב תרוה לא עוזרת לי הרופא האחרון שהייתי אצלו אמר לי לשים חומץ וזה קצת עזר אבל עדיין יש צריבות קלה.

ממה שכתבת לא ברור אם את מתכוונת לפטרייה בנרתיק או במפשעה או שניהם... מכל מקום, אם זה רק במפשעה, משחות אנטיפטרייתיות (כגון אגיסטן ואחרות) אמורות לעזור. אם זו פטרייה בנרתיק ונרות או קרמים לא עוזרים, יש אפשרות לטפל בכדורים. אם זו בעיה ותיקה שלא מוצאת פתרון, יש להתייחס למכלול הבעיות הבריאותיות, בכלל זה מערכת העכול וכו. במרפאתנו ישנו מגוון טיפולים ייחודיים לטיפול בקנדידה בנרתיק ובמקומות אחרים. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק