פטריה או קנדידה בשלפוחית?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/08/2019 | 18:45 | מאת: איריס

שלום רב, לפני כשנה וחצי הייתה לי דלקת בשלפוחית מחיידק האי קולי. היחסי מין שהובילו לדלקת היו כפויים וזאת הייתה תקופת סטרס מאוד גדולה בחיי. קיבלתי אנטיביוטיקה והדלקת לא עברה בתסמינים אם כי התרביות נקיות. עברתי std מספר פעמים, תרביות, משטחים ומה לא? הכל יוצא נקי אך תחושת הדלקת בשלפוחית לא עוברת. ערכתי א.ס של השלפוחית וכו וכו. כיום הרופא רוצה לעשות ציסטוסקופיה "כדי לבדוק אם אין גידול". אני מרגישה שזה ממש לא המקרה. מאז שאני בטיפול נטורפתי התסמינים ירדו לפחות ב50 אחוז ואני בטיפול רק כחודש וחצי. המצב הולך ומשתפר עם זאת התסמינים עדיין מורגשים מאוד. עלתה הטענה שאולי מדובר בקנדידה של דרכי השתן למרות שזה נדיר. מה היית ממליץ ומה אתה חושב? אשמח לשמוע.

ישנם מספר מצבים שיכולים לגרום לתסמינים אורינריים ללא ממצאים חד משמעיים אך לא ניתן לתת אבחנה במצב מורכב שכזה על פני דפי הפורום. אכן נראה שהסבירות לגידול אינה גבוהה אך שוב, לא יהיה זה נכון לחוות דיעה על סמך מידע מהפורום בלבד. במרפאתנו אנו מטפלים גם במצבים כגון אלו. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק