-----פלורה רגילה-----

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

31/07/2019 | 23:40 | מאת: ספיר

היי דוקטור , לפני 7 חודשים ילדתי ובלידה גתוצאה מהלחץ ממה שהבנתי שיצאה לי פטרייה מאז טיפלתי כמה פעמים במשחות ונרות שנתנו לי כלום לא עוזר גרד מטורף ואי נוחות בלתי פוסקת ניגשתי לעשות משטח אצל הרופא נשים והגיעה תוצאה שכתוב פלורה רגילה ,1. מה זה אומר? 2. האם יש אופציה לטיפול בכדורים בתופעה כזאת?

פלורה רגילה זה משטח תקין אך זה לא שולל לחלוטין המצאות של קנדידה שלעתים מתקשה לצמוח במשטח. אם אכן החשד שמדובר בקנדידה, אכן אפשר לטפל בכדורים אך רק אם אינך מניקה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק