שימוש בטמפון במהלך ימי השימוש בטבלייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/06/2019 | 10:51 | מאת: נועה

אני לא בארץ. לאחר שני לילות של שימוש בטבליה לפטריה (התפרצה אחרי שימוש ארוך באנטיביוטיקה) קיבלתי מחזור. האם יכולה להשתמש בטמפונים במקביל? לפחות במהלך היום...?

אם לא סיימת את הטיפול בנרות אז יש להפסיק לזמן הוסת ורצוי לחזור עליו מתחילתו לאחר הוסת. אם מדובר כדורים, ניתן להמשיך בזמן הוסת(ללא קשר לטמפונים) (מתיאורך לא היה ברור אם מדובר בנרות או כדורים).באם את סובלת מפטרייה (ובכלל), רצוי להימנע מטמפונים ולהשתמש בפדים (רצוי ללא בישום או תוספים אחרים).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק