קנדידה גלברטה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

03/06/2019 | 09:53 | מאת: פרידה

לאחר טיפול כושל וממושך התברר שיש לי קנדידה גלברטה בנרתיק.הצלחתי להשיג מחו"ל נרות ניסטטין וזה מיד עזר!. כאמור בארץ אף רופא קו"ח לא הסכים לתת לי מירשם למרות שניתן להשיגן באופן פרטי .. אני ממשיכה לקחת פרוביוטיקה אקספרט ושאלתי א. האם להמשיך לקחת למרות שהתסמינים עברו? עברתי לתזונה בריאה פחות סוכרופחמימות הבדיקות תקינות לחלוטין למרות שרזיתי וזה לא טוב כי אני רזה מטבעי.ב. האם קנדידה גורמת להרזייה ולדלקות בגוף? לפני כמה חודשים היתה לי בעיה באצבע הקטנה ברגל כאבים ואודם וממש לא יכלתי ללכת כחודש וחצי.בבדיקת הדם לא נמצא תהליך דלקתי... ג. פניתי למשרד הבריאות בנושא כדורי ניסטטין מכיון שאם התרופה הזאת כל כך יעילה ,מדוע לא ניתן להשיגה בארץ למרות שלפני 10 שנים עדיין שווקה?.. מה עלות יעוץ במרפאתך?

כעקרון, כדי שפרוביוטיקה דרך הפה תשפיע לחיוב על הנרתיק יש לקחת אותה תקופה ארוכה יותר מאשר כמה ימים (מספר שבועות עד חודש חודשיים). נרות נרתיקיים ניסטטין אכן לא קיימים בצורה מסחרית בארץ אך ניתן להכין בהכנה רוקחית וכך גם כדורים. אכן, כדי להתייחס לכל ההיבטים במצבך (כולל מערכת העיכול ותזונה)רצוי להגיע לפגישת ייעוץ פרטנית. לגבי עלות הייעוץ - אנא התקשרי למרפאתנו. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק