קנדידה וכאבי בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/04/2019 | 09:21 | מאת: ספיר

לפני כחודש טופלתי בפטריה, נרות+משחה, מאז (טפו טפו) היה בסדר. בימים האחרונים יש לי כאבים בבטן התחתונה, האם יש קשר? האם אוכל לקנות נרות ומשחה ללא מרשם? האם יש התנגדות לשימוש בנרוץ ומשחה כל עוד אין אבחנה מודייקת של רופא?

כאבי בטן תחתונה הם לא תסמין של פטרייה בנרתיק (הכוונה לנרתיק, לא למערכת העיכול, שם יכולים להיות גם ביטויים בטניים). בכל מקרה, לכאבי בטן תחתונה יכולות להיות סיבות רבות ואם זה לא חולף, רצוי לפנות לבדיקת רופא.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק