דלאצין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/12/2014 | 10:45 | מאת: תל אביבית

קיבלתי את הקרם לשבוע טיפול. קיימתי יחסי מין פעם אחת במהלך הטיפול, והרגשתי כאבים, כמו כאבי מחזור בזמן המשגל. קראתי שאסור לקיים יחסי מין בזמן הטיפול. עד כמה זה מסוכן?? תודה מראש

06/12/2014 | 23:14 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם הרגשת כאבים דמויי וסת בזמן קיום יחסי המין זה לא בגלל קרם הדלאצין. אכן רצוי להמנע מיחסי מין בזמן הטיפול אבל אין בכך סכנה למעט הסכנה שבאם תכנסי להריו החומר עלול להזיק להריון אבל גם כאן הסיכוי לכך נמוך. לסיכום: אין סיבה לדאוג.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק