גרד ופצעים בנרתיק החיצוני

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

31/12/2018 | 05:14 | מאת: נועם 98

שלום, לפני שבועיים קיימתי יחסי מין ללא קונדום ואני לא נוטלת גלולות. כמה ימים לאחר מכן התגלה לי גרד נוראי שמפריע לי להתהלך ולהמשיך בסדר היום שלי.. בנוסף לכך יש לי גם פצעים פנימיים ( סוג של גולות כאלה ) על השפתיים החיצוניות וזה מאוד מלחיץ אותי. יש גם צריכה מאוד חזקה בשתן. קבעתי תור לרופא נשים אבל רק בעוד שבוע כי אין תורים. בבקה תעזרו לי מה לעשות עד אז כי אני סובלת מאוד מאוד מאוד

לצערי לא ניתן לאבחן את מצבך לפי התיאור שמסרת בלבד ויש צורך בבדיקה. באם התור לרופא הנשים אינו קרוב אני מציע שתפני לרופא המשפחה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק