דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/12/2018 | 13:21 | מאת: דימום לאחר קיום יחסי מין

אני מטופלת פוריות, עברתי הזרעה יום חמישי שבוע שעבר. בגלל ריח רע בשתן, החלטתי לקחת נרות של אגיסטן (3 ימים) החל מיום שישי. נר אחרון יום ראשון על הבוקר. היום קיימתי יחסי מין עם בן זוגי ופתאום שמנו לב שאני עם דימום (חלקיקים מהנר עדיין יצאו בצבע וורוד בהיר). כרגע שורף מעט בפנים וכן יש קצת כאבי בטן תחתונה. ממה זה יכול להיות ומה כדאי לעשות בנדון?

יכולות להיות סיבות רבות לדימום אך במקרה שלך יש לפנות קודם כל לרופא הפריון (או רופא נשים אחר אם רופא הפריון אינו זמין).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק