סובלת מפטריית קנדידה כמעט שנה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/12/2018 | 17:12 | מאת: מיואשץ

היי, אני סובלת מפטריית קנדידה קרוב לשנה וקיבלתי נרות חומצה לנרתיק, אני אמורה להחדיר אותן 15 ימים ברצף ואני קרובה למחזור. השאלה שלי היא האם אפשר להחדיר את הנרות בזמן המחזור או שעדיף לי לקבל מחזור ואז להתחיל את הטיפול?

לא מטפלים בנרות בזמן וסת. ניתן להתחיל לאחר הוסת ואפשר גם לטפל לפני, להפסיק בזמן הדימום ולחדש לאחר הוסת היות ולפי דברייך זהו טיפול בחומצה ולא בתרופה אנטיפטרייטית או אנטיביוטית. טיפול בחומצה בורית למשל, יכול להקל על תסמיני הפטרייה שלעתים מחמירים סביב הוסת ואפשר לטפל לפני ואחרי.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק