דאלאצין - נרות לטיפול בחיידק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

30/10/2018 | 20:11 | מאת: שרי

שמתי אתמול נר דאלאצין ראשון מתוך שלושה שניתנו לי על מנת לטפל בחיידק. היום, כמעט 24 שעות אחרי, אני רואה לאחר ניגוב כי יש מעט דם.. האם תקין? להמשיך לנר הבא?

יכולות להיות סיבות שונות לדימום כגון תחילת וסת, שריטה כתוצאה מהחדרת הנר ועוד. באם זו רק "החתמה" שאינה נובעת מוסת אז אפשר להמשיך אך אם זה דימום משמעותי (גם וסתי) אז יש להפסיק ולברר הסיבה (באם תחילת וסת להמתין לסופו ולהתחיל מחדש, אם אחר לפנות לרופא).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק