שאלה לרופא - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/08/2018 | 07:22 | מאת: שיר

שלום, קבלתי מרופא המשפחה אגיסטן להחדרה בנרתיק לפני חודש עקב גרד ביום האחרון למחזור וזה עזר והתופעות עברו, אחרי שקבלתי וסיימתי את המחזור שנית ( השבוע הזה)חזרו התופעות אבל הפעם הדבר מאוד שורף, מגרד ונפוח, התור שלי לרופאת הנשים בעוד 10 ימים האם יש משהו שאני יכולה להשתמש בו שמקל את התופעות עד שתגיע הבדיקה. אשמח לעזרה בבקשה

אכן תופעות כגון אלו, באם נובעות מפטרייה או סיבה אחרת, עלולות לחזור או להחמיר סביב הוסת. כמובן שיש צורך בבדיקת רופא כדי לאבחן ולטפל תרופתית כראוי. בינתיים ניתן להשתמש במשחות חיצוניות (כגון אגיסטן) שנמכרות ללא מרשם או תכשירים להחדרה לנרתיק המסדירים את החומציות בנרתיק (כגון חומצה בורית ואחרים). חלקם ניתן לרכוש ללא מרשם.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק