גירוד פתאומי ושימוש באגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/07/2018 | 17:48 | מאת: מירי

שלום, יום שישי שעבר היה היום האחרון למחזור, אחרי שעשיתי מקלחת פתאום התחיל אצלי גירוד מציק בשפתיים החיצוניות הפנימיות עם נפיחות, אודם וכאב וזה ממש ממש מגרד ללא הפרשות מרובות וללא ריח רע, רופא המשפחה רשם לי על אגיסטן, האמת שהשתמשתי לפי הוראות בעלון ( מליתי את המתקן המצורף במשחה והחדרתי פנימה לתוך הנרתיק ) עם זאת אני מרגישה את הגרד בחוץ כלומר בין השפתיים תוספות ולא ממש בנרתיק, האם השתמשתי לא נכון? כי קראתי על זה שהוא לשימוש ואגינלי ולא למריחה חיצונית על העור אגב החומר שנותר במשחה מספיק לעוד יום או יומיים של שימוש בזמן שהוא כתב לי על 7 ימים שעברו מתוכן רק יומיים ובזה לא יודעת גם אם השתמשתי במנות יתר של התרופה אודה לתגובה בעניין

אם התסמינים הם בעיקר חיצוניים, מומלץ להשתמש גם בתכשירים חיצוניים (בנוסף לקרם להחדרה לנרתיק בו השתמשת) כגון אגיסטן, קומגיס ואחרים. לגבי הכמות - ייתכן שהערכה שלך היא ל שלושה ימי ולא לשבעה. בכל מקרה, אם הבעיה לא חולפת, רצוי לאבחן אותה במדוייק אצל רופא נשים.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק