דחוף חשש מכניסה להריון אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/04/2018 | 08:42 | מאת: דחוף - אגיסטן ושימוש בקונדום

שלום אני נוטלת אגיסטן קיימתי יחסי מין עם קונדום . כעבור יומיים התחיל לכאוב לי בחזה ואני חוששת מהריון בדקתי וראיתי בהוראות כרגע כי אסור לקיים יחסי מין עם קונדום. חשוב לומר כי הקונדום היה שלם. ואני מקבלת רק ב8 לחודש מחזור. מחזור של 30 יום. האם עליי לחשוש ? למה אגיסטן פוגע ביעילות קונדום?

אם הקונדום היה שלם אז אין מה לחשוש. פגיעה ביעילות הקונדום זה רק אם הוא נקרע (מה שיכול לקרות בשל החלשות הלטקס ממנו מורכב הקונדום בשל חומר כזה או אחר). יש לציין שבאופן כללי (בלי קשר לאגיסטן), יעילות הקונדום היא לא 100% והיא תלויה בשימוש (האם השימוש בקונדום נכון). באם את חוששת מהריון, תמיד ניתן לבצע בדיקה ביתית אך אין טעם לבצע אותה לפני שיש איחור בוסת של מספר ימים.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק