פטריה בנרתיק והריון

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

01/12/2014 | 06:30 | מאת: מיכל

שלום, אני סובלת מפטרייה בנרתיק כבר כמה שנים והטיפולים שקיבלתי בנרות ובכדורים כבר לא עוזרים. אני מתכננת הריון ראשון וחוששת שהפטרייה תפגע לי בפריון כי לאחותי הייתה פטרייה ולקח לה הרבה זמן להיכנס להריון. האם זה פוגע בסיכויים להרות? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?

01/12/2014 | 09:34 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ידוע על קשר בין פטרייה בנרתיק ובעיות פוריות. יש לציין שהריון עלול במקרים מסוימים להחמיר את תסמיני הפטרת לכן רצוי לפתור בעיה זו לפני כניסה להריון אם יש תסמינים מציקים. באם כבר קיבלת טיפול באמצעם הקיימים כגון נרות וכדורים כדאי לנסות את שיטת ההיפרתרמיה בשילוב עם אוזון שהיא שיטה לא תרופתית יעילה מאוד לטיפול בדלקות חוזרות בנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק