הפרשות מוגברות וגרד מציק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/12/2017 | 08:38 | מאת: אני

היי, אני סובלת למעלה משנה מהפרשות, גרד, צריבה וריח לא נעים. עשיתי משטח- יצא שלילי לפטרייה או קנדידה. לקחתי כדורים, נרות ומרגיש לי שניסיתי כל טיפול אפשרי. בימים האחרונים המצב החמיר. ממש מגרד לי וההפרשות מוגברות ברמה שאם אני עומדת הן פשוט נוזלות ממני. הן בצבע ירוק עם גושים כמו של קוטג'. .יש לי תור לרופאה מחר אך אני ממש אובדת עצות ומתוסכלת מאוד. מה עוד זה יכול להיות? עברתי כל כך הרבה רופאים שאמרו לי שאין מה לעשות עם זה, יש עוד משהו שניתן לעשות? אודה לעזרתך

הפרשות ירוקות עם ריח רע יכולות להיות להגרם ממזהמים שונים מפטרייה. במקרה שלך יש צורך בבדיקות נוספות כגון STD (מחלות המועברות בדרכי מין) או בדיקות אחרות הקשורות לצואר הרחם וכו. יש לפנות לייעוץ רפואי מסודר.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק