אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

01/11/2017 | 03:14 | מאת: נטשה

שלום ד"ר, מרחתי אגיסטן בעקבות גרד על האיבר מין באופן חיצוני ולא פנימי .. קראתי בעלון שאגיסטן יכול לפגוע ביעילות הקונדום..וצריך לחכות 5 ימים..השאלה שלי היא האם גם במצב בו מרחתי באופן חיצוני ולא פנימי זה יכול להשפיע? ואם כן תוך כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין עם קונדום?

אגיסטן חיצוני לא אמור להשפיע על הקונדום בייחוד אם השימוש בקונדום הוא לא מיידי (לאחר מריחת האגיסטן).

02/11/2017 | 00:41 | מאת: נטשה

קודם כל תודה רבה רבה על התשובה.. דבר שני למען הסר ספק, כוונתי הייתה באופן חיצוני כלומר מרחתי קרם על השפתיים החיצוניות,על השפתיים הפנימיות ועל פתח הנרתיק..כלומר על כל האיזור .. ופשוט לא הכנסתי קרם לתוך הנרתיק.. התשובה שלך אינה משתנה?

הבנתי למה כוונתך, לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק