פטריה שלא עוברת זמן ממושך

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/10/2017 | 22:43 | מאת: שלי

שלום, כשלושה שבועות שאני סובלת מגרד וכאב בנרתיק. הגיניקולוג אבחן פטריה על סמך ההפרשות וניסיתי מספר טיפולים. האחרון הוא דלצין ופלוקנול אבל המצב לא משתפר. מה מומלץ לעשות? תודה!

אם אכן מדובר בפטרייה ניתן לטפל גם בכדורים (לפי שיקול דעתו של רופאך). באם לא עובר יש לשקול בירור מעמיק יותר כגון משטח, בדיקת שתן ל STD (מחלות המועברות בדרכי מין) וכדומה, כדי לשלול גורמים אחרים. במרפאתנו קיימים טיפולים ייחודיים לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות לטיפול התרופתי המקובל. באם הבעיה לא תפטר, את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק