פטרייה בנרתיק טיפול

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

23/09/2017 | 13:51 | מאת: אפרת

הייתי אצל הרופא נשים לאחר שהתלוננתי שמציק לי וגרד, ויש אדמומיות, הרופא אמר שיש לי פטרייה ונתן אגיסטן טבליות ואגינליות, שלוש נרות וכל אחת לפני שינה, ביום הראשון הרגשתי עדין אי נוחות וגרד, וביום השני והשלישי הנר התפורר והיה גם גושים, השאלה היא האם אני צריכה לחזור לרופא? והאם התרופה השפיעה?

הנר אכן אמור להתפורר בנרתיק וייתכן שהשאריות יוצאות בצורה של גושים. אם התסמינים השתפרו (גרד, אדמומיות, כפי שתיארת) אז זה אומר שהנרות אכן השפיעו לטובה. אם זהו אירוע בודד של דלקת פטרייתית, והתסמינים חלפו אין צורך לחזור לרופא. (אלא אם הוא ביקש לראותך שוב).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק