הפרשות מוגברות לאחר שימוש במולטי גין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/09/2017 | 10:13 | מאת: עדי

דר שלום, לפני כמה ימים התחלתי לחוש גרד קל באזור הנרתיק, ראיתי גם שישנם גושים קטנים ולבנים. לטיפול בפטרייה המליצו לי על מוצרים של חברת מולטי ג'ין.לכן, קניתי את אקטלי ג'ל שצריך לעזור בעת תחושת של חוסר נוחות, גרד והפרשות. היום בבוקר גיליתי שההפרשות גברו בצורה נכרת ממש! האם זה אומר שעליי להפסיק חהשתמש בתכשיר הנל? יש לציין שגם כאשר מרחתי אגיסטן משחה זה הגביר לי את ההפרשות. למה זה קורה? ומה עליי לעשות? אשמח לעזרתך!

לי אין ניסיון עם תכשיר האקטי ג'ל של מולטי ג"ין אך כל תכשיר עלול לגרום תגובה שלילית או אלרגית כולל אגיסטן. בכל מקרה, אם מדובר בפטרייה בנרתיק (דיווחת על גרד והפרשות גבינתיות), ייתכן שיש צורך בטיפול בנרות לנרתיק או כדורים. כדאי לפנות לרופא לאבחנה מדויקת וטיפול.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק