פטריה בנרתיק- לבת 12. האם מותר נר?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

02/08/2017 | 11:53 | מאת: מאיה

שלום וברכה, ילדתי בת הכמעט 12 חזרה מטיול צופים עם גירודים חזקים ומעקצצים , אני מניחה שזה פטריה . היא הולכת ומגרדת כל הזמן ורק כשהיא יושבת יש מעט מנוח. קניתי לה נרות אגיסטן אך אני רוצה לדעת בוודאות שאכן מותר לשים לה נר והאם יהיה קושי בהכנסה. אם אסור לבת גילה לשים נר, האם משחת האגיסטן תספק במצב הזה? לדעתי הוא די חמור... תודה.

אין להחדיר נרות לנרתיק מכל סוג שהוא לילדה בשל הימצאות קרום בתולין. בכל מקרה, באם יש תסמינים חמורים לבת 12, כפי שאת מתארת, יש לפנות לרופא ואין דרך לאבחן זאת ללא בדיקה מעל דפי הפורום.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק