שאלה בנושא דימום אגיסטן נרות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

30/07/2017 | 11:11 | מאת: מאיה

שלום רב טופלתי בנרות אגיסטן, יום לאחר הנר השלישי והאחרון התחיל לי דימום עם כאבי בטן תחתונה למשך יום וחצי ונעלם כלא היה (זה לא זמן הווסת). האם יש סיבה לדאגה? לפנות לטיפול רפואי? או שתופעה זו סבירה ומוכרת? אודה מאוד להתייחסותך!!

לא ציינת פרטים אודותך, כגון גיל וכו. בכל מקרה, נרות אגיסטן לא אמורים לגרום לדימום משמעותי. אם אכן היה דימום משמעותי שלא בזמן וסת, רצוי לפנות לבדיקת רופא (ואפשר להקדים ולבצע בדיקה ביתית להריון לשלילת דימום הקשור להריון).

31/07/2017 | 06:25 | מאת: מאיה

תודה רבה על התגובה אני בת 33 בריאה עם מחזור תקין וסדיר ואני צריכה לקבל את המחזור הבא בעוד כ-4 ימים. האם יכול להיות דימום בהריון ועוד לפני איחור? האם הדימום שהיה לא יכול להיות קשור לטבליות שלקחתי? תודה רבה רבה על התשובות.

31/07/2017 | 06:27 | מאת: מאיה

יש עוד לציין שהדימום לא היה משמעותי...ולא שוטף כמו מחזור אלא רק דימום קל (בניגוב בעיקר) אודה להתייחסותך

31/07/2017 | 06:49 | מאת: מאיה

הדימום היה מלווה בעיקר בריריות שקופות עם דם

תשובתי הקודמת התייחסה למצב של דימום משמעותי. אם זה היה רק "מעט הכתמה" או משהו דומה אז ייתכן גם שזה נבע מעצם פעולת ההחדרה של הנרות. בכל מקרה אלו רק ספקולציות ולא ניתן להתרשם רק מתיאור באינטרנט ללא בדיקה בפועל. אם הכל חלף והוסת יופיע כסדרו אז אין כלל מה לדאוג.

03/08/2017 | 22:24 | מאת: מאיה

תודה רבה על התשובות

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק