הפרשה מוזרה שאלה שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/07/2017 | 15:59 | מאת: שאלה

דר שלום יצאה לי היום הפרשה מימית סמיכה מהואגינה. זה קורה לי מדי פעם אבל היום זה היה ממש משמעותי. אין לי גרד או צרבת ואין לזה ריח רע. פשוט הפרשה מימית.יש סיבה לדאגה? ההפרשות הרגילות שלי הן צהובות מאוד ולזה אני כבר רגילה....אם יש קשר

התיאור שלך מעט סותר כי עם ההפרשה מימית אז היא לא סמיכה... בכל מקרה אם אין גרד, צריבה או ריח רע (כפי שתיארת), לא נראה שיש סיבה לדאגה. לא ציינת גם את גילך (זה לא אותו הדבר בגיל 16 או 60). אם את דואגת, אפשר כמובן לפנות לרופא.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק