דרמקומבין ופטריות בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

09/06/2017 | 20:50 | מאת: מעיין

יש לי דרמקומבין קרם נגד פטריות שהצבע שלו, של הקרם עצמו הוא צהוב במקום לבן ותאריך התפוגה שלו עד סוף החודש הזה. ועד עכשיו לא היה בשימוש בכלל. האם זה תקין או מקולקל? האם זה יכול לגרום לי להחמרת הפטריות בנרתיק וזיהום נוסף? קניתי אותו אך ורק דרך מרשם עם כדורי ונרות אגיסטן מרופאת נשים

אם פג התוקף הוא החודש והתכשיר לא נפתח ונשמר בתנאים סבירים אז הוא טוב לשימוש. ייתכן שהצבע נובע מהעובדה שזה בעצם לא קרם אלא משחה שצבעה מעט יותר צהבהב.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק