פטרייה- טבעקוטן לא עוזר

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

08/06/2017 | 20:17 | מאת: TT

היי לפני שבוע התחיל לשרוף לי בפות, ביצעתי טיפול עצמי באגיסטן V ומשחת אגיסטן- הרגשתי שהמשחה מקלה אך לא עבר לי ביום האחרון לטיפול הנרות הלכתי לרופא נשים- איבחן פטרייה ורשם לי 2 כדורים נגד פטריות (לקחת בהפרש של 3 ימים), וטבעקוטן יומיים לאחר תחילת הטיפול ממש מגרד לי האזור, האם זה אמור להיות ככה? להמשיך בטיפול של הטבעקוטן? לחזור לאגיסטן? לשלב? תודה!

לא ניתן לקבוע על סמך זאת מדוע הטיפול לא עזר. ייתכן שמדובר בזן פטרייה עמיד לתרופות או שלא מדובר בפטרייה. ייתכן שיהיה צורך בבדיקות נוספות. ניתן להניח גם שהתרשמות הרופא בבדיקה לא הייתה אופטימלית כי ציינת שזה היה ביום השלישי לטיפול בנרות וברור שהיו שאריות נר בנרתיק. בכל מקרה רצוי לחזור לרופא. את מוזמנת גם לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק