קרע בעור הנרתיק - התיתכן פיטריה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/05/2017 | 17:11 | מאת: מבוהלת

שלום, בשבוע שעבר קיימתי יחסים ונרדמנו ישר (נוזלי הגוף מן הסתם התייבשו על איבר המין בלילה) בבוקר שכבנו שוב והיה קצת יבש בהתחלה ולכן גם מעט כאב בחדירה אבל אז הרגשנו שרטוב מדי ״וגילינו״ שאני מדממת - התפלאתי שככה הקדים המחזור אבל במקלחת הבנתי שזה ממש לא מחזור אלא שהעור העדין שבפנים ״השפתיים״ כאילו נקרע ויש לי חתך שממנו בא הדימום. אין לי גרד/יובש/ריח חריף או חדש. מאותו היום מרחתי מעט וזינול ומאתמול החלפתי לבפנטן פלוס. השאלה שלי היא ממה יכולתי להקרע ככה? האם הגיוני שנוזלי הגוף כאילו שימשו כדבק ובגלל שהעור עדין נקרעתי או שזה סימן למחלה ולא ״סתם פצע״ ועליי לדאוג וללכת לרופא?

לא ניתן לקבוע ממה נובע הדימום ללא בדיקה אך דימום קל משפשוף או שריטה כתוצאה ממגע מיני זה לא נדיר. באם זה לא יפסק כדאי לפנות לרופא.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק