לחץ במתן שתן כשאני בטיפול דלקת נרתיקית

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/01/2017 | 06:57 | מאת: אני

שלום אני בת 31 ואני כרגע מטופלת בזידובל ג'ל לדלקת בנרתיק בגלל ריח שהיה. ךמרות שהתלונה שלי היתה גם כאב מאוד חד בעת חדירה. מאז שהתחלתי עם הג'ל אני מרגישה כל פעם בסוף מתן השתן שיש לי לחץ על הפתח ושנשאר עוד שתן שלא יצא. לא שורף לי במתן השתן. האם זה קשור לטיפול? אציין שבחודשיים האחרונים כבר טופלתי לפטרייה כדור ומשחה ולדלקת בדרכי השתן שלא היה חד משמעית שזו דלקת כזו באנטיביוטיקה.תודה על מענה מהיר.

29/01/2017 | 17:22 | מאת: דר דיין

זידובל נועד לטפל במצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית שגורם לריח הרע. סביר יותר שמצב זה הוא הגורם לתסמינים האורינריים (שלפוחית השתן כפי שציינת) ולא קרם הזידובל (שהינו אנטיביוטיקה). כמובן שייתכן גם שאת סובלת במקביל מדלקת בדרכי שתן. אם זהו המצב, יהיה צורך בטיפול באנטיביוטיקה דרך הפה. כדאי לבצע תרבית שתן ובהתאם לכך להחליט על טיפול, וללא קשר לסיים את הטיפול בזידובל.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק