חלקיקים בשתן

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

24/02/2014 | 23:01 | מאת: ג.

שלום ד"ר רענן טל יש לי חלקיקים בגדלים שונים בצבע חום בהיר בשתן כל יום אבל לפעמים מקבל גם שתן נקי. אין דלקת.שותה מספיק. מטופל באבודארט וטמלוסין.האם זה נורמלי?יש לזה שם ברפואה?מה הגורם ?לי זה נראה כמו התפרקות תאית של השלפוחית עקב ריפיון שנוצר מהטמסולין.אודה לך אם תאיר את עיניי בנושא.

שלום רב לשואל היקר, לצערי נבצר עלי מלהשיב בפורום זה על שאלות שאינן קשורות לוריקוצלה. נסה לפנות לעמיתי בפורום האורולוגי. http://www.doctors.co.il/all-4423/ בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים