וריקוצלה תסמינים

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

24/01/2014 | 12:35 | מאת: נ

שלום דר , רציתי לדעת מהם התסמינים של וריקוצלה ? איך אני יכול לדעת על פי תסמינים אלו שאני סובל מוריקוצלה ?

שלום רב, תסמיני וריקוצלה הם: כאב באשך, הבדל בגודל האשכים, ורידים המתבלטים דרך עור שק האשכים בעיקר בעמידה. אם תלך לרופא אורולוג ותבקש ממנו לבדוק את אשכיך - תדע תוך מספר דקות האם אתה סובל מוריקוצלה. בהנחה שאינך אורולוג או רופא המיומן בבדיקת שק האשכים - לא הייתי ממליץ להסתמך על אבחון עצמי, ביחוד שמדובר באיבר כל-כך חשוב עבורך. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים