שק אשכים כהה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

15/12/2014 | 14:50 | מאת: אבי

שלום ד"ר, אני בן 24,בריא בדר"כ וצבע העור שלי לא כהה מדי ולא בהיר. אני לאחרונה שמתי לב ששק האשכים שלי וחלק מן אזור הפין כהה יותר מצבע גופי. אין לי שום תחושת כאב כשאר אני נוגע באזור וכן באופן כללי ההתנהלות תקינה לחלוטין. הדבר היחידי שאני מוצא הוא שהחשק המיני פוחת. אשמח לדעת אם כדאי ללכת לבדיקה ומה זה כמובן יכול להיות. אודה לתשובתך. יום טוב !

שלום רב, עור שק האשכים והפין יכול להיות שונה מצבע שאר העור. אם בצבע הוא רק בעור עצמו ולא מדובר בהשתקפות של משהו בתוך שק האשכים - אך העניין לא מדאיג. אם יש ספק - כדאי לפנות לאורולוג ולהבדק בדיקה גופנית פשוטה שאורכת מספר דקות. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים