וריקוצלה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

08/12/2014 | 13:19 | מאת: חיים

שלום רב, לפני 5 חודשים נותחתי דו צדדי . בחודש האחרון חש בכאבים עמומים וחדים מדי פעם באשך ימין . כאב שמקרין לאזור הגב האחורי ולירך ברגל ימין. הכאב נסבל אך השאלה היא האם זה כאב בעקבות הקשירה או שמדובר בתופעה חריגה שלא נשמעה... תודה.

שלום רב, כאב שמקרין מהגב לירך הוא בד"כ כאב שמקורו הוא כעמוד הדרה. כדאי לשקול לברר בכיוון זה. כאב כזה הוא שכיח מאוד. לא נראה כי קשור לניתוח שעברת. בכל מקרה - כדאי להבדק. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים