עברתי ניתוח לתיקון וריקוצלה (מיקרוסקופי) לפני 3-4

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

13/01/2014 | 10:56 | מאת: תומר

היי דר טל עברתי ניתוח לתיקון לוריקוצלה (דו צדדי) אצלך לפני 3 שנים בערך,לפני כמה ימים לאחר פעילות ספורטיבית התחלתי להרגיש מעין רגישות באיזור האשך הימיני על סף כאב קל האם זה משהו שמצריך בדיקה? ושאלה נוספת האם אתה מקבל מבוטחי מכבי? תודה רבה.

שלום רב, אענה לך תומר - אך גם אנצל את שאלתך למענה כללי יותר לטובת כל הגולשים בפורום. בכל שאלה רפואית, תמיד רצוי וכדאי להבדק ע"י רופא. במיוחד כאשר הדבר נוגע לנושא כל כך רגיש כמו האשכים. במקרה הטוב - יסביר לך הרופא כי אין בעיה ויסיר דאגה מלבך. במקרה שקיימת בעיה - ודאי שכדאי להבדק ולבחון איך ניתן לפתור אותה. אם עברת את הניתוח בבלינסון - בבעיות הקשורות לניתוח תוכל לבוא למרפאה ללא כל תור בימי הקבלה שלי, שני ורביעי. הפניה כרוכה בהבאת טופס 17. אם קופת החולים אינה מאשרת ואינה נותנת טופס 17 - תוכל לפנות למרפאה תמורת תשלום עצמי או להבדק על-ידי אורולוג הקשור למכבי. בבעיות דחופות - הפניה היא לחדר המיון. אם עברת את הניתוח אצלי באופן פרטי - אני בטוח שאתה יודע כיצד להשיג אותי, 24 שעות ביממה - במייל, טלפון, סמס, ווטסאפ וכו' השרות הפרטי כולל זמינות מלאה וזהו יתרונו, בניגוד לשירות הציבורי שם שעות הפעילות מוכתבות ע"י בית החולים. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים