וריקוצלה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

19/10/2014 | 19:13 | מאת: שגיא

היי דוקטור רציתי לשאול אותך העם מדדי דלקת גבוהים 5-6 מיליון כדוריות יכולות לפגעות בפוריות הספירה שלי נמוכה מאוד מפורולוגיה 1 אחוז אני גפ סובל מוריקוצלה גדולה באשך השמאלי אבל רציתי לדעת אולי יש עוד משתנים לסיבה זאת

שלום רב, ישנם מצבים רבים העלולים לגרום לבעיית פוריות. חלקם ניתנים לאבחון וחלקם לא. חלקם ניתנים לריפוי וחלקם לא. כפי שהזכרת - הן תהליך דלקתי באשך והן וריקוצלה עלולים לגרום לבעיית פוריות. יתכן וישנם דברים נוספים הקשורים לבריאותך שעלולים לתרום לעניין. הרופא האורולוג יתשאל אותך, יבדוק אותך, יאתר גורמים אפשריים וינסה להעריך מה התרומה היחסית של כל גורם אפשרי. תשובה סופית מה גרם לבעיית הפוריות אנו מקבלים רק בדיעבד - לאחר שטיפלנו בבעיה שהנחנו כי היא המרכזית ולאחר הטיפול הבעייה חלפה. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים