גוש באשך השמאלי

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

02/01/2014 | 14:03 | מאת: יותם בן חיים

שלום רב. אני יותם החייל מההודעה האחרונה שפורסמה כאן, היום נבדקתי אצל רופא שהסביר לי שהחוסר נוחות שאני מרגיש זה כתוצאה מתאי זרע שלא יצאו. האם באמת אין לי סיבה לדאגה?

שלום יותם, אני שמח שנבדקת ושלא מדובר במצב מסוכן לפי בדיקת הרופא. אם אתה רוצה להיות בטוח יותר - זכותך להבדק שוב בעוד תקופה מסויימת כדי לבחון אם יש שינוי במצב או להבדק ע"י רופא אורולוג. אני חושב שאם תחלוק את החששות שלך עם הרופא הוא יוכל להרגיע אותך או להרחיב את הברור, לפי הצורך. בברכה. ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים