עלות ניתוח מיקרו כירורגי

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

03/08/2014 | 11:54 | מאת: דוד

שלום רב ד"ר טל. האם אפשר לשאול מה העלות של ניתוח מיקרו כירוגי שאתה מבצע? האם יש תשלומים (מאמין שכן) וכמה? האם תוכל לתת מענה פה בפורום על שאלה זאת או שזה רק בפגישה אישית? תודה מראש

שלום רב, תודה על פנייתך. הפורום מיועד יותר לשאלות רפואיות - אך אני יודע כי העניינים הכספיים הם חלק בילתי נפרד. תוכל ליצור קשר עם המרפאה שלי ולקבל הצעת מחיר מפורטת בכתב. פרטים ליצירת קשר תוכל למצוא ב- http://www.doctal.co.il/?page_id=13613 בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים