מה אני אמור להרגיש אחרי ניתוח\צינתור וריקוצלה?

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

02/07/2014 | 14:31 | מאת: רועי

שלום, כמה זמן לאחר הניתוח או הצינתור אני אמור להפסיק להרגיש כאבים של וריקוצלה? האם הגיוני שכמה ימים אחרי הניתוח עדיין ארגיש כאבים שאופייניים לוריקוצלה או שזה מיידי? תודה, רועי

שלום רב, בד"כ הכאבים עוברים מייד. אמנם יש כאבים כתוצאה מהניתוח או מהצינתור עצמו - אבל אלה כאבים שונים מאוד והמטופלים יודעים להבחין. ההמלצה היא לפנות לרופא שביצע את הניתוח או הצינתור ולהמשיך מעקב אצלו. בברכה, ד"ר רענן טל

02/07/2014 | 17:14 | מאת: רועי כ

אני חווה כרגע כאב גם בשכיבה (אומנם פחות חזק) דבר שלא הרגשתי קודם. האם הכאב כתוצאה מהטיפול אמור להיות גם בורידים עצמם - באשכים?

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים