צנתור לוריקוצלה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

30/06/2014 | 17:03 | מאת: דוד

שלום רב. באיזה בתי חולים בארץ ציבוריים עושים צנתור (אמובליזציה) לוריקוצלה? איזה מחלקה בבית חולים עושה את הצנתור? לאן אני צריך לפנות בבית חולים בשביל הצנתור? תודה מראש

שלום רב, צינתור לטיפול בוריקוצלה מבוא לידיעתי בבתי החולים הבאים: שערי צדק - ירושליים, איכילוב (סוראסקי) - תל אביב, שיבא - תל השומר. בוודאי הטיפול קיים בבתי חולים נוספים. הטיפול מבוצע על ידי רופאים העוסקים ברדיולוגיה פולשנית - רופאים מצנתרים. תוכל לפנות ליחידות לרדיולוגיה (הדמיה) פולשנית או למחלקות ההדמיה ולקבל פרטים נוספים. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים