ניתוח קשירה עליונה

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

22/06/2014 | 18:55 | מאת: יעקב

שלום רב ד"ר. אשמח אם תוכל לפרט ביתר פירוט (כמו כל התשובות המפורטות והמספקות שלך פה בפורום ותודה רבה לך על כך) מה מבצעים בניתוח קשירה עליונה לוריקוצלה באשך שמאל. מה קורה לאחר הקשירה מבחינת הורידים האחרים באשך? כל המידע שחיפשתי באינטרנט לא ענה לי מספיק על הסקרנות. חיפשתי בעברית. אנגלית לא שפת האם שלי. האם קושרים רק וריד אחד, את הראשי? כמה ורידים? אם קושרים את הורידים ולא מוציאים אותם, אז הם נשארים בגוף? תודה מראש על הסבלנות בהסבר.

שלום, בכל הניתוחים קושרים את הורידים, זרימת הדם בורידים הקשורים פוסקת והם מתנוונים. ההבדל בין הניתוחים הוא במקום הקשירה - בקשירה הגבוהה מבוצעת קשירה של וריד אחד בלבד - הוריד הראשי. במידה וישנם ורידים נמוכים יותר שלא נקשרו - עלולה להיות הישנות. בברכה, ד"ר רענן טל

08/09/2014 | 14:24 | מאת: גיא

מה אחוזי ההצלחה לניתוח? האם יש אפשרות לפגוע באשך כאשר קושרים את הווריד? איך הוורידים האחרים מצליחים לווסת את הדם ללא הווריד הראשי? איך החסימה של הווריד מתבצעת? האם זה ניתוח בהרדמה ואם כן מה זמן ההתאוששות ממנו?

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים