ורידים בולטים וכאבים בפין

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

17/05/2014 | 23:14 | מאת: ערן

שלום ד"ר, אני בן 33, במהלך החודש האחרון התחלתי להרגיש כאבים מכמה מוקדים בפין, ושמתי לב לוירידים מובלטים חדשים, שחלקם ניתנים ממש למישוש. חלק מהורידים לא היו בעבר, ואלו שהיו לא היו בולטים כל כך. כואב לי במצב רפוי וגם אחרי שאני גומר. מה לדעתך אומרים הכאבים האלו, ואיך ניתן לטפל או להקל על הכאב? אודה לתשובתך.

שלום רב, כאבים חדשים בפין, בעיקר בעת זקפה, יכולים להעיד על מחלת פיירוני - PEYRONIE'S DISEASE. וריד בולט, נוקשה וכואב בפין - יכול להיות סימן של מחלת מונדור - MONDOR'S DISEASE. כמובן שיש סיבות נוספות לכאבים בפין - אלה רק 2 דוגמאות. שתי מחלות האלה, הן בתחום האורולוגיה - באופן ספציפי בתחום התפקוד המיני. המלצתי היא לפנות לאורולוג, רצוי לאורולוג העוסק בתחום התפקוד המיני ולעבור בדיקה ואבחון. בברכה, ד"ר רענן טל

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים