חיסון RSV

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

20/08/2013 | 14:49 | מאת: רונה כהן

שלום דוקטור, התינוק שלי נולד בשבוע 30+4, במשקל 1.635 קילוגרם. האם הוא זכאי לחיסון RSV? אם כן, איפה ומתי ניתן לקבל, והאם צריך להביא הפניה?

23/08/2013 | 09:59 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום רונה התינוק שלך זכאי בהחלט לקבל את החיסון כיוון שנולד לפני שבוע 33 ושישה ימים ובתנאי שבתחילת עונת החיסון ל RSV טרם יהיה בן שנה. העונה מתחילה בתאריך 1/11/2013 ונמשכת חמישה חודשים עלייך לפנות לרופא הילדים שלך או לאחות טיפת חלב כדי שיפנו אותך למוקד של הקופה האחראי על החיסון הזה באזור מגורייך בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות