ספירת דם לתינוק

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

16/02/2014 | 22:08 | מאת: אינה

שלום , שאלה :מה הפירוש הבדיקת ספירת דם ? מה יכול להיות הגורמים\תופעות או כל דבר אחר לNeutrophilim רופא ילדים נתן הפנייה למרפאה הימטואונקולוגיה ילדים -המטלוגיה ילדים האם לתינוק זה לא מסוכן? מה המלצות ? במידע ותוכנן להכניס תינוק בקרוב לגן ילדים,מה עושים?? תודה אמא מודעגת

17/02/2014 | 10:22 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אינה ספירת דם היא בדיקה הנותנת אינפורמציה על תאי הדם האדומים והלבנים. הספירה מאפשרת לראות אם יש אנמיה או חריגה ממספר התאים הלבנים. את מדברת על סוג אחד של תאים לבנים, נויטרופילים, שכנראה מספרם חורג מהנורמה. יש להמשיך לעקוב במרפאה המטולוגית כפי שהרופא שלך המליץ בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות