עד מתי כדאי להאכיל בתמל לפגים?

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

20/08/2013 | 11:32 | מאת: הילה

התאומים שלי נולדו בשבוע 34, 2.4 קילו. הרופא אמר לנו עד גיל 3 חודשים, אבל חברים של בעלי שגם להם יש פג אמרו דברים אחרים. תודה...

23/08/2013 | 09:55 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום הילה פגים בשבוע 34 יכולים להסתדר היטב גם ללא תמל לפגים. יחד עם זאת אני מניח שרופאי הפגייה המליצו לך על כך מסיבות שאולי היו מוצדקות. בכל מקרה שבוע 34 נחשב לפגות קלה יחסית ולכן ניתן בהחלט להפסיק את התמל במשקל 3.5 קג אלא אם כן רופא הילדים שלך סבור שבמקרה הפרטי שלך ישנה הוראה רפואית להמשיך את התמל ( כמו למשל רככת של פגים או בעיות בעליית משקל ועוד) בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות