אלרגיה בעיניים?

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

09/02/2014 | 16:54 | מאת: לי-אור

יש לי תינוקת בת 5 חודשים, כבר חודש שיש לה דלקת בעיניים שהולכת וחוזרת נראה לי שהיא כרגע שוב חוזרת, זו הפעם השלישית, בכל פעם מטופלת בטיפות האם ייתכן שמדובר באלרגיה לכלבים? יש לנו כלבה בת 4 שנמצאת עם התינוקת בבית מאז שהיא נולדה

10/02/2014 | 09:23 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום לי-אור הסיבה השכיחה ביותר לדלקות עיניים חוזרות בגיל זה קשורה בחסימת דרכי הדמעות ולכן חשוב שרופא עיניים יבדוק את התינוקת. רק אחרי שישלול בעיה בעיניים ניתן יהיה לשקול סיבות נוספות ובהן תגובה אלרגית. בד"כ תגובות אלרגיות מסוג זה מלוות גם בהתעטשויות מרובות, תפרחת ושיעול. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות