שאלה לגבי ספירת דם לתינוק בו 10 חודשים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

20/01/2014 | 23:19 | מאת: אורלי

שלום מר, בני הקטן בן 10חודשים ,מאז שילדתי אותו כל ספירת דם בתדירות קבוע כל שבוע בחודש האחרון בעיקר ,מדאיגות כהורה WBC-Leucocytes 4.5 Lymphocytes % 66 Eosinophils % 5.7 Neutrophils # 0.91 Lymphocytes # 2.99 Monocytes # 0.35 Eosinophils #0.26 תינוק לא אכלן גדול אין לו תאבון ,חצי חלב ותמ"ל שאלה הים כל התוצאות שלו בסדר מפחינת בריאותית?

21/01/2014 | 18:20 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אורלי ספירת הדם בסך הכול בסדר. הערך היחיד שדורש מעקב הוא: Neutrophils#0.91 נא פני לרופא הילדים לביקורת נוספת בברכה

22/01/2014 | 08:50 | מאת: אורלי

שלום מר, אחרי בגישה בנושא הזה עם רופא ילדים,קבענו שנעשה שוב בדיקות ומעקב. מתוך 15 בדיקות דם אחד יצאה בתווך נורמל.שאלה עם יש טיפול או צריך לפנות למומחה בתחום זה תודה

22/01/2014 | 08:50 | מאת: אורלי

שלום מר, אחרי בגישה בנושא הזה עם רופא ילדים,קבענו שנעשה שוב בדיקות ומעקב. מתוך 15 בדיקות דם אחד יצאה בתווך נורמל.שאלה עם יש טיפול או צריך לפנות למומחה בתחום זה תודה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות