חיסון נגד וירוס ה-RSV

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

01/01/2014 | 12:07 | מאת: טלי בן טובים

שלום פרופסור קוינט, שמי טלי בן טובים ואני אמא לתאומות שנולדו בשבוע 34+3 ולכן נתתי עד היום את החיסון באופן פרטי. הבנתי שעכשיו נוכל לקבל את החיסון במסגרת הסל. החיסון מאוד יקר וכיוון שיש לי תאומות זה עולה לנו כפול והייתי רוצה לדעת אם נוכל לקבל את החיסון מהקופה כבר בחודש ינואר? למי אני יכולה לפנות בנושא? המון תודה על העזרה, טלי בן טובים

02/01/2014 | 20:45 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום טלי אכן החיסון נכנס לסל לפגים שנולדו בשבוע 34 + 6 ימים ומטה אך רק עד לגיל חצי שנה (זמן מתן הזריקה הראשונה). לפיכך אם לילדייך טרם מלאו 6 חודשים הם יהיו זכאים ברגע שמשרד הבריאות יוציא את החוזר המנחה את קופות החולים לתת את החיסון גם לפגים בשבוע זה (צפוי תוך שבוע שבועיים) בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות