מתן קיווי לתינוקת בת כמעט 8 חודשים

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

17/12/2013 | 17:31 | מאת: נועה

שלום, האם מותר לתת קיווי לתינוקת בת כמעט 8 חודשים? האם יש פירות שאסור לתת בשלב זה? תודה, נועה

20/12/2013 | 17:09 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום נועה בגיל 8 חודשים יש לחשוף את התינוקות בהדרגה לתזונה המקובלת במשפחה. אין מניעה לתת קיווי כמו שאין מניעה לתת מזונות אחרים (פרט לדבש וביצים אותם מומלץ להתחיל סביב גיל שנה). בהתחלת אוכל חדש יש להקפיד לתת מנה קטנה על מנת לאתר רגישות יתר או תגובה אלרגית. לאחר מכן ניתן להמשיך להעלות כמויות בהדרגה אם אין תופעות חריגות בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות