חיפוש מקור רעש

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

24/11/2013 | 09:51 | מאת: דנה

התינוק שלי בן כמעט 3 (יהיה בן 3 חודשים בעוד 5 ימים) חודשים עדיין לא מחפש מקור קול/רעש. הוא כן נבהל מרעשים חזקים אך לא תמיד. מוציא קולות וממלמל אך כשמרשרשים ליד אוזנו ברעשן או קוראים לו הוא לא מסובב את הראש רופאה התפתחותית בטיפת חלב אמרה שכן שומע ולגבי חיפוש מקור רעש זה עד גיל 3 חודשים אבל לא הסבירה מה עושים במידה ולא עושה את זה האם זה באמת עד 3 חודשים? מה עושים כדי לעודד אותו או לחילופין האם יש צורך לעשות לו בדיקות כלשהן.

24/11/2013 | 14:00 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום דנה הנחייתי במקרה כזה ברורה. בכל חשד שהאם מעלה לגבי בעיית שמיעה אפשרית יש לבצע בדיקת שמיעה מסודרת באחד מהמכונים בקופה או במכוני השמיעה בבתי החולים. בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות